V-та конференция на министрите на труда и заетостта
по линия на Евро-Азиатския диалог (ASEM-LEMC)
 3-4 декември 2015, София

 
BG EN
Facebook Twitter YouTube
 

Кредити без поръчител

Кредити без поръчител

До преди няколко години тегленето на кредит без поръчител от финансова институция беше невъзможно, тъй като за потребителите единствената алтернатива за заем бяха банковите институции. Днес обаче на пазара функционират различни кредитни компании, чиито критерии за получаване на заем са изключително достъпни. По-известните като фирми за бързи кредити компании често остават единствената алтернатива за мнозина потребители у нас. С годините те се утвърдиха като едни от най-предпочитаните при нужда от спешна финансова помощ. Как се взема кредит без поръчител и каква е процедурата по кандидатстване? Отговорите на тези въпроси подбрахме в следващите редове.

Бърз кредит без поръчител - мисията възможна

Осигуряването на човек, който да отговаря солидарно с вас за връщането на заема ви, е широко прилагана практика при кандидатстване за банков потребителски кредит днес. Усвояването на бързи пари, без излишни формалности и ангажирането на други хора в процеса, днес е възможно, благодарение на опростената процедура по кандидатстване и условия на фирмите за бързи кредити.

Липсата на изискване за поръчители, както и наличието на трудов договор или доказване на доходи, са сред ключовите предимства на фирмите за бързи пари. С цел да предложат максимална бързина и удобство за своите клиенти, небанковите кредитни компании прилагат и значително по-облекчени критерии за одобрение на кредитоискателите. Начините за усвояване на парите по кредита, от своя страна, са няколко, а гъвкавостта по отношение връщането на заема е гарантирана.

Как се кандидатства за кредит без поръчител?

С посещение на офис на кредитираща ви компания

С възможностите за финансиране под формата на бърз кредит, дължимите лихви, срокове и други, можете да се запознаете на място в офис на избраната от вас кредитираща компания. У нас функционират редица фирми за бързи кредити, всяка от които предлага различни оферти за тегленето на бързи пари без поръчители. Можете да изберете тази компания, чието предложение отговаря максимално на потребителските ви нужди и възможности.

С кандидатстване по телефона

Цялата информация, която ви е необходима за вземането на информирано решение за бъдещия ви заем, можете да получите и по телефона. Служителите на кредитната компания, на която сте се доверили, ще отговорят на всичките ви клиентски запитвания. По телефона можете да направите дори заявка за кредит, като предоставите изискуемите данни - най-често това са данни от личната ви карта и актуален имейл адрес.

Със заявка за кредит онлайн

С новите технологии и възможностите на интернет днес, онлайн кредитирането се утвърди като удобен и достъпен начин за получаване на финансова помощ до часове. С няколко клика и въвеждане на необходимата информация можете да получите нужните ви пари по банковата си сметка до часове след одобрение. Формулярът за кандидатстване за кредит онлайн се намира на сайта на кредитора. Там се позиционира и кредитен калкулатор, който изчислява размера на месечната вноска, лихвата по кредита и други, с които се запознавате още преди да пуснете своята заявка. След одобрение на искането ви, сумата ще бъде налична по банкова сметка или за получаване на каса, в зависимост от начина на усвояване, който сте посочили.

THE OFFICIAL INFORMATION PLATFORM OF THE ASIA-EUROPE MEETING (ASEM)

Министерство на труда и социалната политика
 
Европейска комисия
 
ASEM InfoBoard