V-та конференция на министрите на труда и заетостта
по линия на Евро-Азиатския диалог (ASEM-LEMC)
 3-4 декември 2015, София

 
BG EN
Facebook Twitter YouTube
 

Модни трикове при избора на дамски дрехи

Модни трикове при избора на дамски дрехи

Всеки нов сезон дебне точно зад ъгъла и знаете какво означава това – сега е идеалното време да приберете старите си дамски дрехи и да пазарувате нови и модерни такива! Всички знаем, че всяка дама има свой индивидуален стил и личен вкус, но когато става дума за дамско облекло за жени, има някои неща, с които всички можем да се съгласим – дишащ текстил, леки материи, удобни обувки, светли цветове и много други.

Ако все пак решите да заложите на тъмните цветове за за вашите ежедневни дамски дрехи, поне направете така, че да ви забележат по възможно най-добрия начин – като допълните дамския сет със златни или ярки аксесоари. Помислете как можете да включите златото чрез комплект бижута например, стилен ръчен часовник, украса на колан или чанта или пък брошка върху разкошна дамска връхна дреха. Комбинацията от тъмни цветове и злато ще е хита на годината в модния бранш! Златото е металът, който никога не излиза от мода, тъй като е олицетворение на женската енергия, изящност и елегантност като същото важи и за неговата мощна модна комбинация с черни или тъмни дамски дрехи.

Карирано горнище - универсални дамски връхни дрехи

Карираният топ е задължителен елемент от сета дамски дрехи през предстоящия сезон за по-хладните вечери. Карираният принт е супер модерен в момента, така че ако искате да се откроите като модна икона, която следва тенденциите, това е точната дамска дреха за вас. Поради голямото търсене на този тип блузи, топове и дамски блузи с дълъг ръкав, пазарът в момента предлага голямо разнообразие по отношение на марки, размер на модела и цветове. Това по същество означава, че не би било твърде трудно да намерите идеалните дамски дрехи, които да отговарят на вашите лични предпочитания.

Дамски панталони с щампа

Принтовете ще се развихрят през този сезон, но за разлика от предишни години, тази година всичко е свързано с феноменални модели дамски панталони. Дамските панталони съв свободна кройка и крачоли и големи щампи в момента са актуални в сферата на знаменитостите и звездите, принуждавайки дизайнерите да се адаптират и да представят доста впечатляващи колекции. Някои от най-популярните щампи са част от уличния дрескод, щампи с цветя, както и двуцветни животински щампи като кравешки петна и линии на зебра. Черно-белите комбинации изглеждат фантастично, но ако се чувствате по-смели и приключенски настроени, бихме ви предложили да опитате дамски дрехи с интересен принт в мега яки ярки цветове като лимоново зелено, мандарина, люляк и мента.

За триковете в дамската мода

Всяка дама има скрит коз в ръкава - независимо дали ще е това да обуе по-високи токчета, за да изглеждат краката й по-дълги или ще избере подходяща дължина на дамската пола или панталон, така че фигурата й да се издължи. Но има комбинации от принтове, щампи и цветове при дамския комплект, които определено трябва да избягвате и такива, на които трябва да отделите специално внимание и място в гардероба. Обличайте се така, сякаш ще ходите по червения килим и се чувствайте знаменитост в собствения си живот, така всеки ден ще сте себе си и ще греете като слънце!

THE OFFICIAL INFORMATION PLATFORM OF THE ASIA-EUROPE MEETING (ASEM)

Министерство на труда и социалната политика
 
Европейска комисия
 
ASEM InfoBoard